Onze Trainingen
Ons Team
Examens oefenen

Over WisMon

WisMon is hét bèta onderwijsinstituut voor eindexamentrainingen in de exacte vakken. Wij bieden al meer dan acht jaar deskundige en kleinschalige bijlessen, cursussen en examentrainingen aan in de bètavakken.

Kleine klassen en persoonlijke benadering

Wij geloven in het belang van kleine klassen en persoonlijke aandacht. Je krijgt les in kleine groepen, waarbij er naast de hoofddocent nog minimaal per vijf leerlingen een éxtra begeleider rondloopt. Daarbij worden alle examenopgaven en oefeningen die je tijdens de training maakt nagekeken en van persoonlijke tips voorzien. Met ons tweedaags programma krijg je ruim de tijd om alle stof rustig door te lopen én de invididuele aandacht om aan jouw knelpunten te werken.

Specialisatie in bèta en ervaren docententeam

Door onze jarenlange specialisatie in de bètavakken weten we precies wat belangrijk is voor een goede examenvoorbereiding. We werken met een streng geselecteerd docententeam met achtergrond in de bètavakken. Al onze hoofddocenten zijn eerstegraads docenten of hebben hun vak op universitair master niveau gevolgd en veel ervaring met het doceren van examenstof. Maar wat nog belangrijker is, al onze docenten hebben de vaardigheid om de stof van hun vak kort, krachtig en duidelijk uit te leggen!

Hoogwaardig lesmateriaal

We zetten uniek eigen lesmateriaal in dat continu wordt verbeterd en aangepast aan de laatste exameneisen en -trends. Zo ben je altijd verzekerd van goed materiaal, met daarin overzichtelijk op een rij wat je moet kunnen, beproefde stappenplannen om examenvraagstukken op te lossen, en nuttige tips en tricks. Bij WisMon blijven wij ons ontwikkelen en verbeteren!

Komende examentrainingen

Bekijk alle examentrainingen
Een punt hoger banner 2b750f8b0265b170d5cd2d4d2da3a8e638a140d1b820ae03bb315a2f2f07f63d