Onze Trainingen
Ons Team
Examens oefenen

Onze docenten

Iedereen weet hoe belangrijk het is om met het examen voor de deur een goede docent te hebben voor een vak. Een heldere uitleg, persoonlijke aanpak en veel kennis van het examen zijn volgens ons nodig om de examenstof goed over te brengen. Daarom investeert WisMon veel in het neerzetten van een goed docententeam!

WisMon werkt voor de examentrainingen met een mix van jonge docenten en masterstudenten met passie voor onderwijs. Deze docenten geven enthousiast les en zijn goed thuis in de examenstof van het vak dat zij geven. Hierdoor kunnen ze precies vertellen wat je moet kunnen, zodat je met vertrouwen je examen tegemoet kunt gaan!

Bekijk een greep uit ons docententeam

Fullsizeoutput 13fe
Jeroen
Wiskunde

Jeroen - Wiskunde

Jeroen is een echte aanpakker. De motivatie spat er vanaf en de moeilijkste problemen kan hij geweldig overbrengen tijdens zijn lessen! Jeroen maakt van jou een gemotiveerde wiskundeleerling, die goed voorbereid het examen tegemoet gaat.

Unnamed 2
Martin
Natuurkunde

Martin - Natuurkunde

Martin is een docent natuurkunde in hart en nieren met jarenlange ervaring in het begeleiden van examenklassen. Als vakgroepleider leidt hij de lesmateriaalprojecten voor natuurkunde.

Unnamed
Mirjam
Scheikunde

Mirjam - Scheikunde

Mirjam is een enthousiaste vakdocente scheikunde met jarenlange ervaring, ook als docententrainster binnen de lerarenopleiding. Naast haar beroep als vakgroepleidster werkt zij intensief mee aan het lesmateriaal en ze kent alle ins- en outs van het scheikunde examen!

Unnamed
Julia
Biologie

Julia - Biologie

Julia is onze biologietopper! Ze zit vol enthousiasme en vakkennis, met haar vliegt een examentraining voorbij.

Lotte grootveld   cropped
Lotte
Wiskunde

Lotte - Wiskunde

Met Lotte wordt Wiskunde niet alleen een stuk makkelijker, ook leuker! Ze kan op een heldere manier wiskundige problemen uitleggen en heeft eindeloos geduld. Met haar komt je examen Wiskunde helemaal goed.

Unnamed 2
Xaver
Wiskunde VMBO

Xaver - Wiskunde VMBO

Xaver is verantwoordelijk voor Wiskunde VMBO! Hij is niet alleen zelf heel erg goed in Wiskunde, hij kon zich ook heel erg goed inleven in mensen bij het niet allemaal vanzelf gaat. Met Xaver komt je examen helemaal goed!

Foto voor wismon
Wouter
Wiskunde B

Wouter - Wiskunde B

Wouter is zeer deskundig en weet alles van wiskunde. Hij heeft niet alleen heel veel verstand van de laatste exameneisen, maar weet ook heel overzichtelijk de examenstof aan je uit te leggen. Met Wouter komt je Wiskunde B examen helemaal goed!

4165 4493 %28218 van 237%29 001
Rianne
Scheikunde

Rianne - Scheikunde

Rianne staat op met scheikunde en gaat ermee naar bed. Ze kan zich goed inleven in de problemen die jij hebt bij het maken van examenopgaven en zorgt dat jij met vertrouwen het examen tegemoet gaat!

Een punt hoger banner 2b750f8b0265b170d5cd2d4d2da3a8e638a140d1b820ae03bb315a2f2f07f63d