Onze Trainingen
Ons Team
Examens oefenen

Examentraining Biologie

Onze examentraining Biologie bereidt je in één dag voor op je examen. We werken in kleine groepen aan jouw zwakke punten en leren je stapsgewijs de examenvragen aan te pakken. Zo ga je met vertrouwen je examen tegemoet!

Kies jouw vak om jouw mogelijkheden voor examentraining te bekijken:

Hoe ziet onze training eruit?

Benieuwd naar de aanpak van onze training? Bekijk hieronder ons korte filmpje waarin onze docent Mark Mulder vertelt hoe onze examentraining eruit ziet.


Jouw biologie docententeam

Jouw biologie team bestaat uit een mix van jonge docenten en masterstudenten met passie voor onderwijs. Of het nu over redox, biochemie of koolstofchemie gaat, jouw docenten hebben als doel jou zelf de examenopgaven te leren oplossen. Het geven van zelfvertrouwen, bieden van overzicht over de examenstof, en het aanleren van examentips en stappenplannen staan bij hen centraal.
Unnamed
Docent Biologie Julia
Julia is onze biologietopper! Ze zit vol enthousiasme en vakkennis, met haar vliegt een examentraining voorbij.
Bekijk meer docenten >>

Ons lesmateriaal

Wij zetten uniek eigen lesmateriaal in dat met stappenplannen en tips & trics examenvragen leert aanpakken. Ons lesmateriaal wordt ieder jaar weer verbeterd door analyse van de examenvragen en aangepast aan de laatste exameneisen. Zo ben je altijd verzekerd van up-to-date lesmateriaal om je optimaal voor te bereiden.
Boek f76a61779adff9235d58556e7e9c3b208a31443982ef50d6794194cecc8de8d1
Uniek eigen lesboek
  • Samenvatting theorie per onderwerp
  • Opgaven opgebouwd in moeilijkheidsgraad
  • Met stappenplannen, tips en tricks
 

Onze examentrainers zijn los te verkrijgen vanaf € 14,95 per stuk exclusief verzendkosten. De examentrainers zijn hier te bestellen.

Dagprogramma Biologie

Je krijgt twee dagen training van 9:00-18:00. Een trainingsdag bestaat uit vier blokken van 2 uur. In elk blok wordt één onderwerp behandeld. De eerste 30-40 minuten geeft de hoofddocent een kernachtige uitleg van het onderwerp. Daarna oefen je met opgaven onder begeleiding van de hoofddocent en begeleider(s). Bekijk hier het programma van Biologie HAVO en hier het programma van Biologie VWO

Inschrijven

Meld je hier direct aan voor Biologie HAVO of Biologie VWO

Komende examentrainingen

Bekijk alle examentrainingen
Een punt hoger banner 2b750f8b0265b170d5cd2d4d2da3a8e638a140d1b820ae03bb315a2f2f07f63d