Onze Trainingen
Ons Team
Examens oefenen

Examentraining Wiskunde B

Onze examentraining wiskunde B bereidt je in één dag voor op je herexamen. We werken in kleine groepen aan jouw zwakke punten en leren je stapsgewijs de examenvragen aan te pakken. Zo ga je met vertrouwen je examen tegemoet!

Kies jouw vak om jouw mogelijkheden voor examentraining te bekijken:

Hoe ziet onze training eruit?

Benieuwd naar de aanpak van onze training? Bekijk hieronder ons korte filmpje waarin onze docent Mark Mulder vertelt hoe onze examentraining eruit ziet.


Jouw wiskunde B docententeam

Jouw wiskunde team bestaat uit een mix van jonge docenten en masterstudenten met passie voor onderwijs. Of het nu over differentiëren, meetkunde, integreren of goniometrie gaat, jouw docenten hebben als doel jou zelf de examenopgaven te leren oplossen. Het geven van zelfvertrouwen, bieden van overzicht over de examenstof, en het aanleren van examentips en stappenplannen staan bij hen centraal.
Fullsizeoutput 13fe
Docent Wiskunde Jeroen
Jeroen is een echte aanpakker. De motivatie spat er vanaf en de moeilijkste problemen kan hij geweldig overbrengen tijdens zijn lessen! Jeroen maakt van jou een gemotiveerde wiskundeleerling, die goed voorbereid het examen tegemoet gaat.
Foto voor wismon
Docent Wiskunde B Wouter
Wouter is zeer deskundig en weet alles van wiskunde. Hij heeft niet alleen heel veel verstand van de laatste exameneisen, maar weet ook heel overzichtelijk de examenstof aan je uit te leggen. Met Wouter komt je Wiskunde B examen helemaal goed!
Bekijk meer docenten >>

Ons lesmateriaal

Wij zetten uniek eigen lesmateriaal in dat met stappenplannen en tips & trics examenvragen leert aanpakken. Ons lesmateriaal wordt ieder jaar weer verbeterd door analyse van de examenvragen en aangepast aan de laatste exameneisen. Zo ben je altijd verzekerd van up-to-date lesmateriaal om je optimaal voor te bereiden.
Boek f76a61779adff9235d58556e7e9c3b208a31443982ef50d6794194cecc8de8d1
Uniek eigen lesboek
  • Samenvatting theorie per onderwerp
  • Opgaven opgebouwd in moeilijkheidsgraad
  • Met stappenplannen, tips en tricks
 

Onze examentrainers zijn los te verkrijgen vanaf € 14,95 per stuk exclusief verzendkosten. De examentrainers zijn hier te bestellen.

Dagprogramma wiskunde B

Je krijgt twee dagen training van 9:00-18:00. Een trainingsdag bestaat uit vier blokken van 2 uur. In elk blok wordt één onderwerp behandeld. De eerste 30-40 minuten geeft de hoofddocent een kernachtige uitleg van het onderwerp. Daarna oefen je met opgaven onder begeleiding van de hoofddocent en begeleider(s).

Bekijk hier het programma van Wiskunde B HAVO en hier het programma van Wiskunde B VWO

Inschrijven

Meld je hier direct aan voor Wiskunde B HAVO of Wiskunde B VWO

Komende examentrainingen

Bekijk alle examentrainingen
Een punt hoger banner 2b750f8b0265b170d5cd2d4d2da3a8e638a140d1b820ae03bb315a2f2f07f63d